Saturday, 25 February 2012

Result. oh result~

Assalamualaikum,

Hye semua yang kools n gediks sekalian.

Hari ni dengan rajin nyer aku nak menaip sikit perihal aku yang hensem ni. Bukan pasal diri tapi tentang result yang telah dikeluarkan rabu lepas.haha~

Korang semua mesti mendapat keputusan yang cemerlang gemilang n terbilangkan~ macam bawah ni kan~hee~




Aku nyer result sem lepas kurang memberangsangkan sebab bagi aku result aku tu tak cukup makan~haha..Ape yang dimaksudkan dengan tak cukup makan ni??Tak capai terget yang diingini la der.
Bercakap tentang result ni, bagi aku ia merupakan kayu pengukur bagi apa yang aku dah belajar. So kire nyer la kan, aku still kurang buat latihan n malas bace buku..hee~ mane nak tahan buku tebal tu korang nak bace (T.T)..Tambahan lak dengan kos yang aku amek sekarang ni amatlah mencabar kewibawaan aku..haha~


"Ko punya terget berape der?"

Eh, maneleh bagi taw. haha. Actually target aku comfom laa 4flat. tapi masih jauh lagi nak dapat pointer ni sebab setakat ni kawan aku sorang jer yang dapat camtu. Kalau tengok usaha die pon korang leh taw result die.haha~Dalam kelas mesti die je yang asyik tny lecturer. Tak berenti habaq hang. Sampai lecturer pon pening nak jawab.haha~




"Ko cakap orang usaha ko macam mane lak??"

Errr...Kene jawab ek. Ok2..Aku ni seorang yang boleh dikatekan rajinlaa sebab aku ni jenis slow learner sket. So aku kene usaha lagi keras daripada semua kawan2 aku yang superb genius. Tapi usaha aku 2 tak keras mane laa sebab tiap kali kawan ajak main dota jer aku pon 'on', ajak pergi makan pon 'on' jarang giler kot aku tolak..haha~

Aku dalam study ni berprinsip sket. Aku mst nak cari punce sebab ape jadi macam ni n sebab ape jadi macam tu. Mybe sebab sifat ni la aku sentiasa ketinggalan dalam kuliah..Dalam kuliah lak lecturer mengajar nonstop. So korang rase ape yang aku buat?? hee~

Berbalik kepada result, aku rase sem lepas ni tak berpihak kepada budak kelas aku sebab kalau tak silap aku semua jatuh dengan ade nyer subjek A and subjek B yang sangat n tersangatlah susah. Nasib aku baik sebab aku tak fail..haha~ Result ni pemangkin semangat aku untuk ushe lagi kuat..hee~

Ape2 pon babai sem lepas n welcome sem akan datang..haha~

schuss~

p/s: target sem depan nak usaha lebih kuat lagi n dapat tmpat praktikal yang best~

6 comments:

  1. usaha lagi ok, most important dont give up!! :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. xrendah n tak tinggi..secret laa..hoho~

      Delete
  3. ececeeee.. dapat berape tu? share le siket

    ReplyDelete