Saturday, 23 June 2012

Seteguk comix: fikir luar kotak

Assalamualaikum ~

Hai semua, tengah rajin mengupdate blog ni..so ni comix terbaru dari gue..
harap korang enjoy k~





Tschuss~

Germany VS Greece euro 2012

Assalamualaikum~

Hai all~

Hari ni nak update siket tentang game jerman semalam memandang kan aku ni peminat setia jerman kan.aceh~

Germany VS Greece dalam quarter final, kemenangan berpihak kepada german dengan 4 jaringan berbalas 2. Bawah  ni kire summary goal yang diorang ni buatlah..

Germany vs Greece 1-0 (Philipp Lam 39')
Germany vs Greece 1-1 (Samaras 55')
Germany vs Greece 2-1 (Sami Khedira 61')
Germany vs Greece 3-1 (Miroslav Klose 68')
Germany vs Greece 4-1 (Marco Reus 74')
Germany vs Greece 4-2 (Salpingidis 89')




Ni highlight yang aku amek dari ternet.harap korang enjoy k~


video
Germany VS Greece Full game highlight


video
Germany VS Greece goal highlight




Harap semua penyokong jerman terus bersorak..
hehe~

p/s: Tak sabar nak tengok game malam ni. Spain VS France.
Agak-agak sape menang ek??

Tschuss~

Friday, 22 June 2012

Quote 1: Kuatkan semangatku

Assalamualaikum~

Hi all's dah lame dah aku x update blogkn..
so nak update la ni..hee~
Quotes~


Yakinlah kepada  Tuhan
Tidak semua yang kita rancang menjadi kenyataan
kerana itulah fitrahnya
atau tiba2 sahaja halangan mendatang
kita harus percaya ini tidak bermakna berakhir segala-galanya
dan akhirnya kita akan muncul ditangga teratas
jadi biar apa yang kita lakukan 
jangan mengalah
kita mesti teruskan usaha
biar bagaimanapun hidup kita beredar
kerana apa yang menanti kita dihadapan sana
tiada siapa yang tahu
kita harus percaya
bahawa yang baik itu pasti akan menang
dan tidak lama lagi
ada sebab untuk kita bergembira
jadi biar apa pun yang kita lakukan
jangan mengalah!!

tschuss~