Tuesday, 15 January 2013

Seteguk Comix: Siapa tu?

Assalamualaikum uoollss~
Tengah- mengah rajin mengupdate comix ni, aku ada 1 lagi untuk dipaparkan untuk uoollss yang kool n hot sebagai penghilang stress uoollss.
Aku taw yang uoollss mesti letih kan dengan pelbagai kerja yang setiap hari makin bertambah banyak nya kan. betul tak.
Btw, comix ni daripada filem yang berjudul Snow White and the Huntsman.
Boleh tahan plot dia.

Harap uoollss suka comix ni k.


Hopefully uoollss like like like!

Tschuss~

7 comments:

  1. Replies
    1. Haha..nasib baik aku tak tengok lama2

      Delete
  2. seronoknya klau sempat baca komik,salam kenal..jmput follow kmbali :)

    ReplyDelete
  3. hahahaha aku tak kira..tetap nak cermin besar2..senang cermin dri..bila org suruh.hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha~untung laa.pok cik hot ngan mok cik cool tak per r tgk cermin besaw sekali pong..hee

      Delete
  4. hahaha.. simple tp sgt mereleasekan tension..

    ReplyDelete